PETFER Global

PETFER Global Kft.

Építőipari eszközkölcsönzés és szerviz

Menu
facebook


Bérelhető vakológépek

Putzmeister MP25

MP25: ipari felhasználásra, nagyobb felületek vakolására: társasházak, családi házak, pincék –új és régi kivitelezésekhez egyaránt használható.
Az MP25 vakológép nyújtja a legegyszerűbb megoldást, ha vakolásról van szó. 115 l űrtartalmú keverőjén keresztül jut a szállítandó anyag az excentrikus csigaszivattyúba, amely segítségével tudjuk felvinni a kívánt felületre a terméket, akár 80 l/perc teljesítménnyel. Maximálisan 40 bar nyomás érhető el.


Tovább az MP25 vakológéphez


Putzmeister MP22

MP22: ipari felhasználásra, nagyobb felületek vakolására: társasházak, családi házak, pincék –új és régi kivitelezésekhez egyaránt használható.

Az MP22 vakológép nyújtja a legegyszerűbb megoldást, ha vakolásról van szó. 85 l űrtartalmú keverőjén keresztül jut a szállítandó anyag az excentrikus csigaszivattyúba, amely segítségével tudjuk felvinni a kívánt felületre a terméket, akár 60 l/perc teljesítménnyel. Maximálisan 30 bar nyomás érhető el.

Tovább az MP22 vakológéphez


Putzmeister MP22 MONO

MP22 MONO: Olyan családi házak, lakások, pincék – új és régi kivitelezéshez egyaránt ajánljuk, ahol nincs elérhető 380V feszültség

Az MP22 MONO vakológép nyújtja a legegyszerűbb megoldást, ha vakolásról van szó. 75 l űrtartalmú keverőjén keresztül jut a szállítandó anyag az excentrikus csigaszivattyúba, amely segítségével tudjuk felvinni a kívánt felületre a terméket, akár 16 l/perc teljesítménnyel. Maximálisan 20 bar nyomás érhető el.

Tovább az MP22 MONO vakológéphez


Ritmo Plus M

RitmoPlus M: Olyan családi házak, lakások, pincék – új és régi kivitelezéshez egyaránt ajánljuk,ahol nincs elérhető 380V feszültség

A Ritmo Plus M vakológép nyújtja a legegyszerűbb megoldást, ha vakolásról van szó. 45 l űrtartalmú keverőjén keresztül jut a szállítandó anyag az excentrikus csigaszivattyúba, amely segítségével tudjuk felvinni a kívánt felületre a terméket, akár 14 l/perc teljesítménnyel. Maximálisan 15 bar nyomás érhető el.

Tovább a RitmoPlus M vakológéphez